OVAKO SE DEJAN PANTELIĆ BORIO SA RAKOM: Predviđali mu SMRT, ni ĆERKA ga nije MOGLA PREPOZNATI, bolest ga OSUŠILA
Dejan Panelić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

OBRATITE PAŽNJU

OVAKO SE DEJAN PANTELIĆ BORIO SA RAKOM: Predviđali mu SMRT, ni ĆERKA ga nije MOGLA PREPOZNATI, bolest ga OSUŠILA

Dejan Pantelić, jedan je od omiljenih TV lica svih generacija, pre više od decenije suočio sa ozbiljnom bitkom za zdravlje

Objavljeno: 07:45h

Sve je kao grom pogodila vest da princeza od Velsa Kejt Midlton, ko i pojedini članovi kraljevstva imaju rak, te joj je lekar propisao preventivnu hemioterapiju kako bi se što brže izborila sa njim.

Kako i u svetu, i kod nas je nažalost, borba sa rakom učestala.

Mnoge poznate ličnosti su preživljavle ovu opaku bolest, među kojima je i Dejan Pantelić.

Dejan Pantelić, jedan je od omiljenih TV lica svih generacija, pre više od decenije suočio sa ozbiljnom bitkom za zdravlje. Naime, voditelju je 2012. godine dijagnostikovan kancer na krajnicima i od tog trenutka čitav život mu se promenio.

Dejan Pantelić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Rad čoveku vraća snagu. Onog trenutka kada vi saznate, svi mi koji smo prošli tu fazu i saznamo da imamo... Ja ne volim da ga imenujem tu vrsu bolestu... Nije lako se suočiti sa time", rekao je Dejan Pantelić, koji je rekao da je dosta teško podneo kada je saznao da boluje od teške bolesti. Voditelj je otišao u inostranstvo kako bi se izborio sa opakom bolešću.

Najviše ga je, kako je isptičao. pogodilo to što ga ćerka nije prepoznala kada se vratio sa terapije jer je smršao 20 kilograma, a i to što su ga mnogi otpisivali.

"Imao sam neke svoje rituale i bio sam zanimljiv doktorima ovde i u Nemačkoj, to su neki momenti kada treba da se usresrediš na svoj problem i da zajedno sa svojim lekarima kreneš da se boriš", objasnio je Pantelić, a prenosi Kurir,

02:55

ZAMALO NISAM UMRO NA SCENI! IZGUBIO SAM 9 KILA ZA 15 DANA Lečić otkrio NEOBIČAN RECEPT monaha iz Hilandara kojim leče ČAK I RAK!

(Espreso/Kurir/P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.